Amenajari interioare

PROMOTIE – PINA LA 30 MAI REDUCERE 10% LA VOPSEAUA LAVABILA!

Sintem o societate comerciala relativ noua,insa formata din cadre (maistri,muncitori) cu mare experianta in domeniu. Ne propunem o abordare noua a problemei,mereu actuale,a calitatii lucrarilor executate.Pentru a realiza acest deziderat,am ales sa lucram cu echipe specializate pe genul de lucrari pe care il avem de executat.Pentru lucrarile pentru care nu avem angajati,colaboram cu PFA-uri cu mare experienta.

Pentru clientii nostri,punem la dispozitie toata gama de materiale de finisaje LA PRETIRI MAI MICI decit se pot gasi in comert.

Echipele noastre lucreaza sub conducerea unui maistru constructor cu mare experienta,atit teoretica cit si practica in domeniu.In acest fel lucrarile se fac cu respectarea stricta a tehnologiei si nu cum se lucreaza acum cu “merge si asa”!

La terminarea fiecarei lucrari,prezentam beneficiarului un dosar cu certificate de calitate si declaratii de conformitate la materiale,factura si certificat de garantie pentru lucrarile efectuate.

In acest fel puteti solicita remedieri gratuite daca este cazul.

Executam toata gama de lucrari de constructii si finisaje interioare si exterioare: ZIDARII,TENCUIELI,GLETURI,RIGIPS,VOPSITORII LAVABILE,RIGIPS,FAIANTA-GRESIE,MONTAJ PARCHET,SLEFUIRE SI INTRETINERE PARCHET MASIV,INSTALATII SANITARE SI INCALZIRE etc.

Pentru clientii nostri, transportul materialelor este GRATUIT! Beneficiati de asemenea de consiliere gratuita pentru alegerea materialelor si tehnologiilor cele mai bune pentru lucrarea dvs.