Hidroizolatii

Executam hidroizolatii profesionale la: terase circulabile, terase necirculabile, terase tip gradina, sisteme de termo-hidroizolatii cu polistiren extrudat si spuma poliuretanica caserata.

Gama de servicii:

Hidroizolatii la rece sau la cald (termosudare):
Hidroizolatie sub radier direct pe sol;
Hidroizolatie intre radier si egalizare;
Remediere hidroizolatie radier;
Hidroizolatii poduri din beton;
Hidroizolatii fundatii cladiri;
Hidroizolatii cu membrane acrilice;
Hidroizolatii cu membrane poliuretanice;
Hidroizolatii cu membrane bentonitice;
Hidroizolatii cu membrane bituminoase;
Reparatii termoizolatii la cald sau la rece cu solutii care se intaresc chiar si sub apa.

Suntem o societate neplatitoare de TVA condusa de maistru constructor cu peste 20 ani experienta. Executam lucrari cu cele mai bune materiale din Europa, membrane cu 2 sau 3 armaturi.

Oferim garantie intre 5 si 30 ani!

Executam de peste 15 ani, hidroizolatii cu membrane bituminoase lipite prin termosudare.
Printre clientii nostri s-au numarat, de-a lungul anilor, atit societati comerciale (Raiffaisen Bank, Complex Comercial Aparatorii Patriei, ISG Imobiliare Group etc)

Lucram cu meseriasi cu foarte mare experienta, lucrarile executate fiind ,,ca la carte,,
Lucrarile sint coordonate de un maistru constructor,care lucreaza efectiv alaturi de meseriasi,avind peste 15 ani de
experienta practica in domeniu.

ATENTIE! Materialele profesionale de hidroizolatii nu se gasesc in comert.Ele sint achizitionate de firmele specializate de la importatori!
Noi alegem aceste materiale,dupa caracteristicile pe care le au(ex.elasticitatea sau stabilitatea dimensionala la temperaturi mici).
NOI lucram cu o gama larga de membrane,de la cele Rusesti,foarte rezistente la schimbari bruste de temperatura pina la cele produse in Germania(Bauder)sau cele mai bune din EUROPA(singurele garantate de producator 30 ANI, si care au 3 armaturi!)

Am reparat de-a lungul anilor,diferite lucrari de hidroizolatii facute de necunoscatori.Cea mai intilnita situatie intilnita, este urmatoarea: echipa care va construieste casa ,,se pricepe” la hidroizolatii.Ca urmare lasati hidroizolarea teraselor pe mina lor,in loc sa apelati la profesionisti.
Mergeti la un depozit de materiale de constructii si luti materiale,uneori le cumparati si scule!
Terminati lucrarile(finisajele interioare) si,la primele ploi mai serioase de toamna,casa se umple de apa,rigipsul cade de pe tavane…..!

NU VA LASATI PACALITI! Cheltuielile pentru refacerea unei hidroizolatii facute prost sint mult mai mari decit daca o faceti de la inceput cu profesionisti si cu materiale profesionale!

ATENTIE! Firmele care se ocupa de constructia de case nu au hidroizolatori profesionisti! Un adevarat hidroizolator este acela care lucreaza zi de zi hidroizolatii. Acesta lucreaza cu plata la metru patrat si nu face altceva decit hidroizolatii!

Executam sisteme profesionale de hidro-termoizolatii,la terase circulabile si necirculabile.
Folosim pentru termoizolatie,polistiren extrudat,sau spuma poliuretanica caserata,cu un coeficient de schimb termic mic si este economica prin faptul ca se poate elimina o sapa.