Termoizolatii

Se pot cumpara materiale de la noi, mai ieftin decit in magazinele de specialitate.

In ziua de astazi,toata lumea pune polistiren! Se lucreaza relativ repede si ies bani multi din asta!
Din pacate multa lume pica in plasa asazisilor meseriasi,ademeniti de preturile mici la manopera. Cei mai multi constata in curind viciile de executie (apa pe la glafuri,mucegai pe pereti etc) si vor cheltui alti bani, nu putini, pentru remedierea problemelor intrucit se lucreaza fara facturi si fara garantii.

O lucrare de termoizolare presupune o serie de lucrari complementare, care neexecutate dau mari probleme ulterior:

Pregatirea suprafetelor,in functie de vechimea casei si materialele din care aceasta este construita;folosirea profilelor antirozatoare si a celor de inchidere contra apei de la geamuri.

Folosirea unui adeziv bun pentru lipire si masa de spaclu,o tencuiala decorativa care nu se pateaza si folosirea unei echipe de adevarati profesionisti condusa de un specialist in domeniu ofera garantia unor lucrari foarte bune calitativ si rezistente in timp. Lucrarile trebuie facute cu factura pentru a avea o garantie reala.

La terminarea fiecarei lucrari,noi prezentam clientului un dosar cu certificate decalitate si declaratii de conformitate pentru materialele folosite,factura si certificat de garantie pentru lucrare.In acest fel puteti beneficia de reparatii GRATUITE daca e cazul!

Exista doua moduri de placa o cladire de locuit – primul mod,cu eficienta de 75-80% – placarea pe copci de adeziv- aceasta metoda este cea mai dezavantajoasa din punct de vedere termic deoarece intre polistiren si perete se infiltreaza aer rece.Este o legenda ca perna de aer care se formeaza intre perete si polistiren,mareste eficienta termosistemului!

In realitate oricit de bine s-ar monta polistirenul,nu se poate etansa intre placi ca sa nu intre aer. Aerul rece care patrunde intre polistiren si perete se intilneste acolo cu aerul cald ce iese din casa si formeaza umezeala. Aceasta nu se mai poate evapora ci patrunde incet in pereti. De aceea,in multe case,dupa placare apare egrasia cu toate ca inainte de placare nu era.

Al doilea mod,cel corect,este placatul fara spatii intre perete si termosistem.Acest mod de a placa necesita specialisti bine pregatiti si cu mare experienta. Eficienta termosistemului se apropie in acest caz de 100%

Termosistemul este ca o haina groasa pe care o imbraci iarna- daca este strinsa pe corp,tine cald; daca este larga patrunde vintul pe sub ea…….!

PROMOTIE – pina la 30 mai va oferim tencuiala decorativa la NUMAI 6 LEI/mp.

Daca vreti sa aveti garantia unei lucrari de foarte buna calitate, la un pret bun, contactati-ne!